ریپورتاژ

با گرین کارت آمریکا به چه کشورهایی میتوان سفر کرد؟

داشتن گرین کارت آمریکا یا کارت اقامت دائم این کشور رؤیای تمام افرادی است که به مهاجرت دائم فکر می‌کنند. متقاضیان مهاجرت به آمریکا، می‌توانند با کارت اقامت دائم این کشور به‌عنوان یک مدرک هویتی معتبر، در هر نقطه‌ از ایالت متحده، یک زندگی دائمی را تشکیل دهند. افرادی که این کارت هویتی از دولت آمریکا را دریافت می‌کنند، به‌عنوان مقیم دائم و قانونی شناخته می‌شوند و اکثر حقوق شهروندان آمریکایی به این افراد تعلق می‌گیرد. آنچه در اخذ گرین کارت کشور آمریکا موردتوجه قرار می‌گیرد، امکان سفر با این کارت اقامتی به کشورهای مختلف است. درواقع، متقاضیان مهاجرت می‌خواهند بدانند که با این کارت هویتی تا چه اندازه آزادی عمل دارند و سفر آن‌ها به کشورهای مختلف با استفاده از کارت اقامت محدودیتی برای آن‌ها دارد یا خیر. با ما همراه باشید تا این مسئله را بررسی کنیم.

کشورهای مجاز برای سفر با گرین کارت

کشورهای مجاز برای سفر با گرین کارت

کارت اقامت دائم آمریکا یک مجوز معتبر برای اتباع خارجی است. مهاجران می‌توانند با استفاده از این کارت در کشور آمریکا اقامت دائم داشته باشند و مانند یک شهروند از بیشتر حقوق شهروندی در این کشور بهره‌مند شوند و همچنین به تمام ایالات آمریکا سفر کنند. مهم‌ترین نکته‌ای که در استفاده از گرین کارت وجود دارد، مدت‌داربودن آن است. درحقیقت، دارندگان کارت اقامت دائم این کشور باید هر ۱۰ سال یک بار کارت خود را تمدید کنند. دارندگان این کارت اقامت می‌توانند برای همسر و فرزند خود نیز مجوز اقامت را دریافت کنند. از مهم‌ترین مزایای این مجوز قانونی می‌توان به توانایی سفر به چندین کشور جهان بدون داشتن ویزا اشاره کرد؛ البته، دولت آمریکا شرایط خاصی را برای سفرکردن با گرین کارت لحاظ کرده است و دارندگان کارت اقامت دائم باید برای حفظ وضعیت اقامت خود در آمریکا به این قوانین توجه کنند.

شهروندان آمریکایی که پاسپورت این کشور را دارند، می‌توانند بدون ویزا به ۱۷۰ کشور جهان سفر کنند، اما متأسفانه بعضی از کشورها در ارائه خدمات توریستی به مسافران خارجی، بدون درنظرگرفتن کارت اقامت آمریکا، به ملیت و پاسپورت مسافران توجه می‌کنند و خدمات مناسبی به آن‌ها ارائه نمی‌دهند؛ به‌همین‌خاطر، دارندگان کارت اقامت دائم باید برای سفر به بعضی از کشورها ویزا داشته باشند. از کشورهایی که به دارندگان اقامت دائم آمریکا مجوز سفر بدون ویزا را ارائه می‌دهند می‌توان به کانادا، کاستاریکا، مکزیک، گرجستان، جزایر ویرجین بریتانیا، سنگاپور، پرو آروبا و کوراسائو و کشورهای دیگر اشاره کرد.

قوانین مسافرت با گرین کارت

اگرچه افراد مقیم آمریکا می‌توانند با استفاده از مجوز اقامت دائم خود در این کشور به نقاط مختلف جهان سفر کنند، اما باید با شرایط بازگشت به آمریکا و ادامه زندگی در این کشور آشنایی داشته باشند. باتوجه‌به این‌که مقیمان آمریکا باید در هر دوره ۱۰ ساله مجوز خود را تمدید کنند، امکان لغو مجوز آن‌ها به‌دلیل عدم توجه به قوانین این کشور وجود دارد. مسافرت با کارت اقامت دائم نیز قوانین خاصی دارد که متقاضیان مهاجرت دائم به آمریکا باید با آن آشنا باشند. در ادامه، به چند نمونه از این قوانین اشاره می‌کنیم.

به همراه داشتن پاسپورت هنگام سفر

مهاجرینی که گرین کارت را دریافت می‌کنند، به‌عنوان شهروند رسمی این کشور شناخته نمی‌شوند و تنها مجوز اقامت دائم آن را دارند؛ به‌همین‌خاطر، باید حتماً در سفرهای خارجی پاسپورت خود را که هویت و ملیت آن‌ها را نشان می‌دهد، به همراه داشته باشند؛ قبل از سفر نیز باید حتماً شرایط کشور مقصد را در رابطه با خدمات توریستی به افراد مقیم آمریکا بررسی کنند.

 

با گرین کارت آمریکا به چه کشورهایی میتوان سفر کرد؟

تعیین دقیق مدت زمان سفر

ممکن است که شما به‌عنوان مقیم کشور آمریکا یک زمان ۶ ماهه تا یک ساله را برای مسافرت به کشورهای خارجی انتخاب کنید. دراین‌صورت، ممکن است مقامات دولت آمریکا تصور کنند که شما خواستار اقامت دائم در این کشور نیستید. ازاین‌رو، اگر قصد دارید که بیشتر از ۶ ماه از آمریکا خارج شوید، باید این ابهام را برای دولت آمریکا مرتفع سازید. برای این منظور باید قبل از سفر فرم‌های مربوطه را تکمیل کنید تا در ورود مجدد به آمریکا با مشکل مواجه نشوید. برای ورود مجدد به آمریکا بعد از اتمام زمان سفر شرایط پذیرش شما بررسی می‌شود تا اجازه ورود صادر شود.

اگر بیش از دو سال از آمریکا خارج شوید، دیگر امکان ورود مجدد از طریق گرین کارت را نخواهید داشت. در این شرایط، برای اقامت مجدد در آمریکا باید ویزای بازگشتی مقیمان را اخذ کنید. برای این منظور نیز یک پرونده در سفارت آمریکا برای شما تشکیل می‌شود که به احراز صلاحیت برای ویزای مهاجرتی نیاز دارد. اگر سفر شما به کشور ایران است، باید برای دریافت ویزای مقیم به سفارتخانه آمریکا در کشورهای همسایه مراجعه کنید، چون این کشور در ایران سفارتخانه‌ای ندارد. درنهایت، اگر به‌عنوان مقیم آمریکا قصد سفر به خارج از این کشور را دارید، بهتر است که اعتبار کارت اقامت دائم خود را درنظر داشته باشید.

توجه به مدت زمان اقامت در کشورهای مختلف

زمان اقامت با استفاده از گرین کارت در کشورهای مختلف، متفاوت است. برخی از کشورها مانند سنگاپور تنها اجازه اقامت چند روزه را به افراد مقیم آمریکا ارائه می‌دهند. برای یک سفر چند روزه و هفتگی نیازی به دریافت ویزا نیست. کوتاه‌ترین زمان اقامت ساکنین آمریکا به کشور انگلیس است و شامل یک بازه زمانی ۲۴ ساعته می‌شود. درواقع، شما باید ظرف ۲۴ ساعت کشور انگلیس را ترک کنید. در مقابل، برخی از کشورها با داشتن کارت اقامت دائم آمریکا امکان اقامت چند ماهه را نیز برای متقاضیان فراهم می‌سازند و به ویزا نیازی ندارند. برای این‌که بتوانید با شرایط مسافرت با استفاده از کارت اقامت دائم آمریکا آشنا شوید، می‌توانید از خدمات مشاوره مؤسسه مهاجرتی کارت سبز استفاده کنید.

 

با گرین کارت آمریکا به چه کشورهایی میتوان سفر کرد؟

جمع‌بندی

دراین مطلب، راجع‌به امکان سفر به کشورهای مختلف با استفاده از گرین کارت صحبت کردیم و برخی از قوانین سفر به کشورهای مختلف برای افراد مقیم آمریکا را موردبررسی قرار دادیم. دارندگان کارت اقامت دائم آمریکا امکان کار و زندگی دائم در این کشور را دارند و از اکثر حقوق شهروندی آن بهره‌مند خواهند بود، اما به‌عنوان شهروند رسمی این کشور شناخته نمی‌شوند و باید برای سفر به بعضی از کشورها پاسپورت خود را به‌همراه داشته باشند تا هویت و ملیت آن‌ها در کشور مقصد مشخص شود. بااین‌حال، داشتن کارت اقامت دائم آمریکا مزایای زیادی برای متقاضیان مهاجرت خواهد داشت و قوانین سفر به کشورهای مختلف محدودیت چندانی برای آن‌ها ایجاد نمی‌کند. برای این‌که بتوانید به‌صورت کامل و دقیق با شرایط سفر با استفاده از گرین کارت آمریکا آشنا شوید، می‌توانید از مؤسسه مهاجرتی کارت سبز کمک بگیرید و از خدمات مشاوره آن استفاده کنید.

این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی(رپورتاژ) داشته و مجله اینترنتی  ایران فان هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد.

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا