انشاء درباره مبعث پیامبر اکرم(ص)
انشاء درباره مبعث
موضوعات انشاء بسیار گسترده و متنوع است اما برخی از موضوعات همیشه و در طول سالها برای انشاءنویسی به دانش آموزان پیشنهاد میشود یکی از این موضوع ها ، انشاء درباره مبعث حضرت محمد(ص) است،به همین خاطر به دلیل نزدیک شدن به مبعث ،ما امروز در مجله اینترنتی ایران فان انشاءیی زیبا درباره مبعث برایتان آورده ایم،امیدوارم ایده خوبی برای انشاءنوشتن به شما بدهد.
انشاء کلمه ای عربی است و معادل فارسی آن دبیری است، انشاء به معنی آفرینش ، ایجاد و خلق کردن است.در لغت نامه ی دهخدا: ” انشاء” یعنی: ” آفرینش، ایجاد، سخن پردازی، نویسندگی ، شاعری، نوشته ی فصیح و با سجع و قافیه، هر نوع نوشته ای که مراد از آن نمایاندن قدرت نویسندگی و تعیین ارزش نوشته باشد.
انشاء نوشتن درباره مبعث
به نام خدا
شاید شما بچه ها چندین بار اسم غار حرا را شنیده باشید شاید هم نشنیده باشید.
غار حرا غاری در نزدیکی شهر مدینه است که یکی از مکان های مقدس ما مسلمانان است.در این غار پیامبر عزیز ما حضرت محمد(ص) به عبادت و شب زنده داری میپرداختند . همین جا هم به پیامبری مبعوث شدند.
وقتی فرشته وحی حضرت جبرئیل از طرف خداوند آمد و خبر مبعوث شدن را به پیامبر داد غار حرا نورانی شد.
ما در روز مبعث در مساجد مدارس و حتی خانه ها جشن میگیریم و سراسر ایران پر از شادی و سرور میشود.
البته امسال چون کرونا هست نمیتوانیم در مسجد و مدرسه جشن بگیریم اما میتوانیم با زنگ زدن به دوستان و آشنایان این عید بزرگ را تبریک بگوییم و در خانه هایمان کیک درست کنیم و به همسایه ها هم بدهیم.
عید مبعث بر همه دانش آموزان و معلمان عزیز گرامی باد.
انشاء دوم درباره مبعث
مبعث آخرین پیامبر اسلام چه روزی است؟
درباره عید مبعث میتوان گفت روزی است که حضرت محمد، پیامبر گرانقدر اسلام، به درجه پیامبری برگزیده شد. در تقویم هجری قمری، ۲۷ رجب روز مبعث است.
در ۲۷ رجب سال چهلم عامالفیل پیامبر (ص) بر فراز کوه نور حرا و در میان غار مشغول مناجات با خدا بود، ناگاه پیک وحی، جبرئیل امین بر آن حضرت نازل شد و آیات آغازین سوره علق را همراه مژده رسالت، برای آن حضرت خواند: «بخوان به نام پروردگارت که جهان را آفرید، همان کس که انسان را از خون بستهای خلق کرد، بخوان که پروردگارت از همه بزرگوارتر است، همان کسی که به وسیله قلم تعلیم داد، و به انسان آن چه را نمی دانست، آموخت».
به این ترتیب آغاز وحی و بعثت، با نام خدا و با خواندن و قلم و علم و آموزش آمیخته با توحید، شروع شد و این واژه های زرین وحی، بیانگر آن است که بعثت یعنی: رستاخیز معنوی، و انقلاب در همه امور، که اساس آن انقلابها، انقلاب فرهنگی و آگاهی بخشی در همه زمینههاست.
انشاء سوم در مورد مبعث
بعثت در صبح اتفاق افتاد. محمد امین (ص) قبل از شب ٢۷ رجب در غار حرا به عبادت خدا و راز و نیاز پرداختند. ایشان قبل از بعثت، در بعضی از اوقات برای تفکر و عبادت به غار حرا در کوهی واقع در شمال مکه پناه میبردند.