روانشناسی

۱۰ نکته مهم برای مدیریت حسادت بین فرزندان

۱۰ نکته مهم برای مدیریت حسادت بین فرزندان

۱٫ در مورد حسادت کودک احساس گناه نکنید. جملاتی مانند «شما باید از حسادت به برادر بچه‌تان خجالت بکشید» یا «فقط بچه‌های بد حسادت می‌کنند» به سادگی او را تشویق می‌کند که احساسات واقعی خود را از شما پنهان کند. همچنین احتمالاً تصویر ضعیفی از خود ایجاد می کند، زیرا او شروع به دیدن خود در شرایط منفی می کند.

۲٫ به او اجازه دهید بفهمد که حسادت به شخص دیگری چگونه است. هیچ ضرری ندارد که به او اعتراف کنید که گاهی اوقات حسادت می کنید، تا زمانی که اضافه کنید که اجازه ندهید این احساسات شما را ناراحت کنند یا لذت شما را از چیزی خدشه دار کنند. هنگامی که متوجه شود می تواند نگرانی های خود را با شما در میان بگذارد، ناراحتی او کاهش می یابد.

۳٫ کودکان را تشویق کنید تا در مورد حسادت خود صحبت کنند، به جای اینکه صرفاً بر اساس احساسات خود عمل کنید. ابراز حسادت به کودک کمک می کند تا با این احساسات کنار بیاید. مطمئناً بهتر از تشویق او به پنهان کردن آنهاست. تظاهر به اینکه احساس حسادت وجود ندارد آنها را از بین نمی برد.

۴٫ بپذیرید که کودکان از نظر میزان حسادت متفاوت هستند. این واقعیت که به نظر می رسد یک کودک کاملاً تحت تأثیر حسادت قرار نگرفته است به این معنی نیست که کودک دیگری که در نظر دارید از الگوی مشابهی پیروی خواهد کرد. از مقایسه کودک حسود با سایر کودکانی که حسادت کمتری دارند خودداری کنید، زیرا ممکن است حسادت او بیشتر شود.

10 نکته مهم برای مدیریت حسادت بین فرزندان۵٫ از داستان ها برای شروع بحث درباره حسادت و حسادت، حتی قبل از بروز آن استفاده کنید. در “سفید برفی و هفت کوتوله”، حسادت ملکه نسبت به سفید برفی او را در طول داستان عذاب می دهد. به همین ترتیب، رفتار خشن سیندرلا با دو خواهر زشت او ناشی از حسادت آنها نسبت به او است.

۶٫ پس از پایان طغیان حسادت با او صحبت کنید. هنگامی که کودک آرام شد، در مورد آنچه که احساس می کند با او صحبت کنید. از او بخواهید توضیح دهد که چه چیزی منجر به این اپیزود شده است، و سعی کنید استراتژی هایی را که می تواند برای جلوگیری از آن نتیجه در دفعه بعد استفاده کند، شناسایی کنید. او برای کنترل حسادت خود به کمک شما نیاز دارد.

۷٫ به یاد داشته باشید که حسادت بسیار شدید می تواند نشانه ای از اضطراب عمیق تر کودک باشد. در جایی که حسادت کودک زمانی که تحت مراقبت شما قرار می گیرد خود را به طور مداوم نشان می دهد، این احساسات ممکن است نشانه ای از عدم اطمینان و عدم اعتماد به نفس او باشد. اگر فکر می کنید این ممکن است در مورد کودک صدق کند، سعی کنید علل زمینه ای را شناسایی کنید.

۸٫ از میزان حسادت و خودخواهی کودکان تعجب نکنید. بسیاری از روانشناسان بر این عقیده هستند که کودکان به طور غریزی خودخواه و مالک هستند و رشد تا حدودی شامل دور شدن کودک از فکر کردن فقط به خود به فکر کردن و توجه به دیگران است. حسادت را هر بچه ای نشان می دهد.

۹٫ بدانید که با تلاش برای رفتار یکسان با آنها جلوی حسادت بین کودکان را نخواهید گرفت. هر کودک فردی است، با نیازهای عاطفی خاص خود، و هر یک از کودکانی که در نظر دارید به مقدار و روش های مختلف به مراقبت و توجه شما نیاز دارند. با تلاش برای رفتار یکسان با حسادت از حسادت جلوگیری نخواهید کرد.

۱۰٫ در برابر وسوسه فروتنی در برابر حسادت کودک مقاومت کنید. تسلیم شدن به خواسته‌های حسادت‌آمیز او برای ایجاد احساس بهتر، تنها یک راه‌حل کوتاه مدت است. در درازمدت، بهتر است او یاد بگیرد که بین افراد تفاوت‌هایی وجود دارد و افراد مختلف مهارت‌ها و توانایی‌های متفاوتی دارند.

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا