کسب و کار

۵ کلید اصلی برای فروش موفق

۵ کلید اصلی برای فروش موفق

امیدواریم از خواندن این مطلب، ((۵ کلید اصلی برای فروش موفق)) لذت ببرید و برایتان مفید باشد،از همراهی شماسپاسگذاریم.

فروش موفقیت آمیز ، یک فعالیت آگاهانه و متفکرانه است. شما به فرآیندی نیاز دارید که بارها و بارها آن را شروع می کنید. هر وقت با صاحبان مشاغل کوچک یا فروشندگانی که متوجه نتایج مورد نظر خود نیستند صحبت می کنم ، علت معمولاً یکسان است: آنها استراتژی فروش ندارند.

نمی توانید اینجا و آنجا بفروشید. وقتی یک دقیقه وقت دارید نمی توانید تلفن را بردارید. فروش به یک استراتژی یا فرآیند برای ادامه کار نیاز دارد.فروش چیزی است که شما باید مرتباً به آن متعهد شوید. نمی توانید فقط ۳۰ روز آن را امتحان کنید! این مستلزم پشتکار ، انرژی و تمرکز است.

به فرآیند فروش از نظر دوچرخه سواری فکر کنید. هنگامی که دوچرخه سواری می کنید باید حرکت خود را بدست آورید. هنگامی که برای اولین بار شروع به پدال زدن می کنید ، برای حرکت دادن دوچرخه انرژی اضافی لازم است. هنگامی که سوار شدید ، جریان ایجاد می کنید ؛ حتی می توانید در بعضی مواقع سر خورد کنید. همانطور که سوار می شوید بخار تولید می کنید. و هنگامی که به یک تپه برخورد می کنید ، صعود از آن آسان تر است زیرا شما در حال حاضر آن حرکت را دارید.

این یک روند فروش موثر است. شروع کار انرژی اضافی می گیرد. شما باید برنامه را در جای خود قرار دهید و سوارکاری را شروع کنید. هنگامی که این انرژی را مصرف کردید ، حفظ آن آسان تر می شود. شما هنوز هم باید به کاری که انجام می دهید توجه کنید ، اما پایبند ماندن به آن و درک نتایج آسان تر می شوید هرچه بیشتر رکاب بزنید. با این حال ، اگر شروع کنید و متوقف شوید ، و شروع کنید و متوقف شوید ، دیگر خسته خواهید شد … و چیزی برای نشان دادن ندارید.

فروش موفق۵ مرحله برای یک استراتژی فروش موفق وجود دارد:

۱-بازار هدف خود را مشخص کنید.

دانستن این مسئله برای موفقیت در فروش شما حیاتی است. شما قرار نیست با همه تجارت کنید. و حتی اگر هم بودید ، باید از جایی شروع کنید. برای ایجاد انگیزه ای که در مورد آن صحبت کردیم ، باید مکانی داشته باشید که بتوانید در آن تمرکز کنید.

پس از تعریف بازار ، لیستی ایجاد کنید. این لیست باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا به شما این فرصت را بدهد که واقعاً در آن غرق شوید و فرآیند را چند بار تکرار کنید. اگر بازار هدف شما خیلی کوچک باشد ، احتمال موفقیت شما کاهش می یابد. ممکن است مجبور شوید دو بازار هدف مشابه را ادغام کنید تا اعداد به نفع شما کار کنند.

۲- ارتباط خود را تعیین کنید.

آیا به صورت فردی میفروشید یا شبکه ای؟ من سیستمی دارم که برای مشتری هایم بسیار خوب کار می کند. به این شکل پیش می رود:
هنگامی که هدف خود را مشخص کردید و لیست را ایجاد کردید ، با شبکه های خود تماس بگیرید تا ببینید آیا به هیچ وجه با شخص یا سازمانی که دنبال آن هستید ارتباط برقرار می کنید یا خیر این شامل دسترسی مستقیم – ایمیل یا تماس با آنها  است. به یاد داشته باشید ، شما به دنبال معرفی هستید. خودشه! شما می خواهید فرصتی برای ملاقات با چشم انداز داشته باشید. وقتی دوست یا همکارتان آینده را به شما معرفی می کند ، جلسه را پیگیری و تنظیم کنید.

در مرحله بعد ، مواردی را که در لیست نیستید با آنها ارتباط برقرار کنید و با آنها تماس بگیرید. این می تواند به معنای ارسال نامه مقدماتی یا کارت پستال به آنها ، یا برداشتن تلفن و تماس با آنها باشد. اگر نامه مقدماتی یا کارت پستال ارسال کنید ، باید به آنها بگویید که برای پیگیری با شما تماس می گیرند – و سپس پیگیری کنید! نمی توانید عمل را به دست آنها بسپارید. این فرایند برای شما انجام می شود نه آنها.

۳- سوالات خود را بدانید.

قبل از شروع قرار ملاقات در فروش ، لیستی از سوال ها را ایجاد کنید. این زمان آن است که شما واقعاً با آنها ، نیازهای آنها ، با شیوه های تجاری آنها آشنا شوید. زمان آن نیست که شما بی وقفه درباره محصول یا خدمات خود صحبت کنید. اگر به نظر می رسد یک چشم انداز واجد شرایط هستید ، برای آنها یک پیشنهاد بدهید.

۴- تحویل و ساخت.

آنچه را که گفتید قرار است برای مشتری انجام دهید تحویل دهید. سپس مطمئن شوید که رابطه را برقرار کرده اید. اگر برای ایجاد رابطه با آنها وقت نمی گذارید ، انتظار نداشته باشید که آنها با شما بمانند یا از شما برای سایر نیازها استفاده کنند. روند فروش به فروش ختم نمی شود.

۵- برای فروش موفق بر برنامه ها نظارت کنید.

این یکی از مهمترین جنبه های یک استراتژی فروش موفق است. همانطور که برنامه خود را پیش می برید ، باید میزان عملکرد آن را نیز پیگیری کنید. در روز اول هر ماه ، نگاهی به ماه قبل بیندازید. این سوالات را از خود بپرسید:

چطور شد؟
چه چیزی جواب داد؟
چه چیزی جواب نداد؟
دانستن اینکه چه چیزی مفید است و چه چیزی به شما امکان نمی دهد تا روند خود را تغییر دهید. آنچه موثر نیست را تنظیم یا خلاص کنید و آنچه را که مفید است حفظ کنید. سپس برای ماه آینده آماده شوید. هدف چیست؟ برنامه چیست؟

اگر به اهداف خود نرسیدید ، تعیین کنید چه چیزی ممکن است لازم باشد تغییر کند و آن را تغییر دهید. سپس مبلغ فراموش شده را به هدف ماه آینده اضافه کنید. شما نمی خواهید فقط با اجازه دادن به ماه گذشته از هدف کلی چشم پوشی کنید.اکنون برای چگونگی دستیابی به آن برنامه ریزی کنید – و ادامه دهید.

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا