ویدیوی زیر که در فضای مجازی دست به دست میشود، خبر از اعلام رسمی هزینه ۴۰۰ میلیارد تومانی برای یک پیامرسان نهچندان ایرانی (یا بهقول کاربران شبکه های اجتماعی “جاسوس افزار“) به نام تلگرام طلایی میدهد.
یکی از کاربران شبکههای اجتماعی در اینباره نوشت:
تمام مراحل برنامه نویسی و کپیکاری رو با لپتاپ طلا انجام بدی، هر روز بستنی طلایی بخوری و به برنامهنویسان گمنام هم سرویس طلا هدیه بدی بازم ۴۰۰ میلیارد هزینه نمیشه!
بودجه ۴۰۰ میلیارد تومانی تلگرام طلایی صرف چه چیزی میشود؟
تلگرام طلایی که به گفته کارشناس تلوزیونی حدود ۲۵ میلیون کاربر دارد، چه هدفی میتواند داشته باشد؟ ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه صرف چه چیزی میشود؟
همچنین شما میتوانید آموزش دیلیت اکانت کردن تلگرام رو در این لینک مشاهده کنید
اطلاعات این صفحه صرفاً جهت شرح اخباری است که در شبکههای مجازی منتشر شده و مجله سرگرمی مجله اینترنتی ایران فان، خبر جاسوسی این اپلیکیشنها را تایید یا رد نمیکند.
فیلترینگ پروژه موفقی نبود. احتمالاً ایجاد یک نسخه غیر رسمی از تلگرام بتواند جایگزین بهتری برای فیلترینگ باشد چرا که قطعاً کاربران واقعی این شبکهها، این نرم افزار را ترک نخواهند کرد. نسخه غیررسمیای که همه چیز در آن کنترل شده باشد؛ از کانالها و گروههایی که در آنها عضو هستید، تا تصاویری که دریافت میکنید!
ازدست ندهید: عشقی که یک طرفه شد؛ چرا پلتفرمهای ایرانی از حمایتها فراری شدهاند؟
فیلترینگ کانال های تلگرام طلایی
هنگامی که تلگرام طلایی را روی تلفن همراه خود نصب میکنید، دسترسی شما به برخی کانالها، همچون بی بی سی فارسی (Persian BBC) محدود میشود و نمیتوانید وارد آنها شوید.
همانطور که ذکر شد ۴۰۰ میلیارد تومان جهت تهیه سرور هزینه شده است. این سرورها درواقع چه کاری انجام میدهند؟ این سرورها رابطهای میان شما و سرورهای تلگرام هستند.
آیا اطلاعات شما در تلگرام طلایی امن هستند؟
خیر! سرورهایی که برای تلگرام طلایی تهیه شده اند، تمام اطلاعات شمارا برای تلگرام اصلی میفرستند و اطلاعات و پاسخهای تلگرام را نیز برای شما ارسال میکنند. در این میان همانطور که برخی اطلاعات دریافتی را فیلتر میکنند، ممکن است اطلاعات شمارا هم در سرور خود ذخیره کنند.
نقشه زیر کانال ارتباطی مخفی بین سرورهای اصلی تلگرام و تلگرام طلایی را نشان میدهد.
سرورهای تلگرام طلایی برای تبادل اطلاعات باید اطلاعات و فایلهای دریافتی از سرورهای تلگرام را در سرورهای خود ذخیره کند و اطلاعات شما را از سرور های خود، برای تلگرام بفرستد. اما کسی از جاسوسی و ذخیره فایلهای تلگرامی شما خبر ندارد!
گوگل تلگرام طلایی و هاتگرام را یک نرمافزار مخرب شناسایی میکند!
چندروز پیش کاربرانی که نرم افزارهای تلگرام طلایی و هاتگرام را روی تلفن همراه خود نصب کرده بودند، ازطرف سپر امنیتی گوگل که روی تلفنهمراههای اندرویدی نصب است اخطار امنیتی مبنی بر مخرب بودن این نرم افزارها دریافت کردهاند.
آیا تلگرام طلایی و هاتگرام مستقل میشوند؟
در آذر ماه سال گذشته، معاون وزیر ارتباطات اطلام کرد که تلگرام طلایی و هاتگرام تا پایان آن ماه، مهلت دارند تا از تلگرام اصلی مستقل شده و پیامرسان های جدیدی ایجاد کنند.
از آن زمان شایعه ذخیره شدن اطلاعات کاربران در سرورهای این نرمافزارها پخش شد. کاربران فضای مجازی، خبر از ذخیره شدن تمامی اطلاعات کاربران اعم از کانالها، گروهها، چتها و.. دادند که قرار است در پیامرسان جدید آنها قرار بگیرند.
البته تاکنون همچین چیزی اجرایی نشده است و بهگفته رسانههای معتبر به نظر میرسد که اختلالی در این روند پیش آمده است.