سرگرمی :)

گل های آپارتمانی،معرفی پتوس

گل های آپارتمانی،معرفی پتوس

امیدواریم از خواندن این مطلب، ((گل های آپارتمانی،معرفی پتوس)) لذت ببرید و برایتان مفید باشد،از همراهی شماسپاسگذاریم.

معرفی گل پتوس

 گل پتوس از خانواده گل‌های شیپوری است و مشخصه ظاهری که آن را متمایز می‌کند برگ‌های قلبی شکل و زیبای آن است. دو نوع گل پتوس داریم: پتوس با برگ‌‌های معمولی و پتوس با برگ‌های ابلق. هر دو نوع پتوس نیاز به مراقبت دارند و حتی در سایه هم روند رو به رشد خود را به خوبی خواهند داشت ولی برگ‌های ابلق نسبت به برگ‌های معمولی نیاز بیشتری به نور دارند.

شاخه‌های این گیاه بالارونده هستند و تا سقف ادامه می یابند که همین امر جلوه زیبایی به دکوراسیون داخلی می‌دهد.پتوس کشنده نیست اما خوردن آن توسط حیوانات خانگی یا کودکان می‌تواند باعث استفراغ و تحریک شود

انواع گل پتوس

۱. پتوس طلایی

همان‌گونه که می‌توان از نامش حدس زد، برگ‌های پتوس طلایی به رنگ طلایی و زرد هستند. این گیاه،پ یچک شیطان و پیچک جزایر سلیمان نیز گفته می‌شود. پتوس طلایی بومی جزایر سلیمان و بخش‌هایی از آسیای جنوب شرقی است. چون پتوس‌هایی که در جای کم نور رشد می‌کنند، رنگ‌شان زرد نمی‌شود باید پتوس طلایی خود را یک یا دو ساعت در برابر نور ملایم آفتاب قرار دهید.

۲. ملکه مرمری

ملکه مرمری نوعی پتوس شناخته شده است و رشد کندی دارد. این گیاه، برگ‌هایی دارد که بیشتر سفید هستند تا سبز. چون مراقبت از ملکه مرمری  سخت‌تر از پتوس طلایی است، نگهداری آن خیلی رواج ندارد. به هرحال، اگر فضای محدودی دارید، رشد کند آن خیلی برای‌تان خوب است.

۳. پتوس جید

این گونه از پتوس، برگ‌های سبز تیره با رگه‌های طلایی کرمی دارد. جید سبز، گونه‌ای سبز از ملکه مرمری است و به نام ملکه سبز نیز شهرت دارد.

نگهداری از گل پتوس:

گل های آپارتمانی،معرفی پتوس
گل های آپارتمانی،معرفی پتوس
  • نور خورشید

    با این‌که گیاه پتوس در شرایط نوری متفاوت دوام می‌آورد و حتی می‌تواند نور کم را نیز تحمل کند، اما نور متعادل درون خانه برای آن ایده‌آل است. در خارج از خانه می‌تواند در سایه یا نیمه‌-سایه رشد کند. هر وقت خواستید پتوس خود را بیرون بگذارید، مراقب باشید که در مقابل نور مستقیم آفتاب قرار نگیرد.

  • آب

    خاک را مرطوب نگه دارید اما مراقب باشید بیش از حد به آن آب ندهید. برای پتوس بهتر است که خاکش در بین هر بار آب دادن، خشک شود. برای رسیدن به این تکنیک آب دادن اجازه دهید فقط حدود ۵ سانتی‌متر بالا خشک شود و ریشه‌ها مرطوب باشند.

  • دما

    پتوس می‌تواند دمای ۸۵-۵۵ درجه فارنهایت را تحمل کند. به هرحال پتوس یک گیاه گرمسیری است و رطوبت بالا و دمای بین ۹۰-۷۰ درجه فارنهایت برایش بهتر است.

ویژگی خوب پتوس:

یک ویژگی قابل توجه پتوس، موثر بودن در تصیفه هوا است.

در واقع پتوس، به عنوان یک گیاه تصفیه کننده، سمومی مانند: فرمالدئید، تولوئن، زایلن و بنزن را از محیط پاک می‌کند.

این خصوصیت پتوس، سبب می‌شود که یک گیاه مناسب برای اتاق خواب و فضاهای خانگی باشد.

منبع:بازده،دلتا،کافه گلدون

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا