تکنولوژیمنتخب

همه چیز درباره فیشینگ:کلاه برداری های بزرگ اینترنتی

چند راه کار ساده برای ناکام کردن کلاه برداران اینترنتی

تا به حال واژه فیشینگ را شنیده اید؟

همه چیز درباره فیشینگ : اگر این واژه را نشنیده اید قطعا با عبارت های جنجالی کلاه برداری های وحشتناک اینترنتی سرو کار داشته اید. اگر شما نیز همگام با دنیای تکنولوژی بخش وسیعی از پرداخت های خود را به صورت اینترنتی انجام میدهید باید با فیشینگ آشنا شوید. پس برای آشنایی با این روش های کلاه برداری اینترنتی با ما در مجله اینترنتی ایران فان همراه باشید.

کلاه برداری اینترنتی یا فیشی
کلاه برداری اینترنتی یا فیشی

فیشینگ چیست؟

به تلاش برای به دست آوردن اطلاعات شما مثل نام کاربری ، رمز عبور و از همه مهمتر اطلاعات کارت بانکی از طریق جعل سایت، فیشینگ می‌گویند. در این مقاله با ما باشید تا همه چیز درباره فیشینگ را بدانید.

برای جلوگیری از فیشینگ چکار کنیم؟

روش مقابله با فیشینگ چیست؟

در ادامه به صورت تخصصی تر به راه کار های پیش گیری از فیشینگ می پردازیم.

همانطور که خیلی ها به صورت اشتباه تصور می کنند که داشتن https  در یک سایت موجب امنیت می‌شود و سایت هایی که دارای گواهی SSL  هستند، فیشینگ نیستند ‘

باید بگوییم تا بدانید که :::

  دریافت این گواهی به صورت کاملاً رایگان هم ممکن است و معمولاً به صورت راحت می‌شود حتی برای سایت های فیشینگ هم آن را تهیه کرد

 پس چه کار کنیم؟؟؟

نرم افزار های تخصصی وجود دارند که توانایی تشخیص سایت های جعلی از سایت های معتبر را برای کاربران فراهم می کنند اما ما در این مطلب به دنبال راهکارهای ساده تر هستیم تا همه مردم عزیز حتی آنها که خیلی متخصص کامپیوتر نیستند توانایی انجام آن را داشته باشند.

راه کارهاس ساده اما کاربردی مقابله با فیشینگ

همه چیز درباره فیشینگ و راه کارهایی ساده برای مقابله با آن در ادامه

  • اطلاعات مهم خود را به هیچ کس به جز سایت‌ها و نماینده های رسمی و معتمد سایت‌ها ندهید مثلاً اطلاعات کارت بانکی خود را داخل ربات تلگرامی نزنید.
  • به آدرس سایت دقت کنید! ⛔️ توجه داشته باشید که گاهی اوقات افراد فیشینگ کار آدرس های خیلی شبیه به آدرس سایت هدف را خریداری می کنند مثلIr و…
کلاه برداری اینترنتی یا فیشی
کلاه برداری اینترنتی یا فیشی

به بنفعتونه بخونید 👇👇👇

کسانی که حساب ها را فیشینگ می‌کنند نمی‌توانند مستقیماً از داخل کشور پولی برای خودشون کارت به کارت کنند پس با پروفایل های خوشتیپ و جذاب میان و مردم رو گول میزنن و با شماره آنها وارد موبایل بانک ها میشن و شروع میکنن به خرید و کارت به کارت کردن پلیس هم تنها آثاری که از دزد ها دارد شماره  افرادی هست که اعتماد کردند و کد پیامک شده براشون رو به فرد دزد دادن، در نتیجه کلی دردسر برای کسی که اعتماد کرده درست میشه مثلاً ویروسی که روی گوشی نصب کرده یا شاید زندان و غیره هم داشته باشه

توجه توجه ‼   پس حسابی حواستان باشد نرم افزار های الکی، الکی دانلود نکنید و به هیچ کس اعتماد الکی نکنید. باور کنید برای یک دزد ارزش داره که یک ماه با شما حتی دوست باشه و عاشق تون کنه تا در نهایت اعتماد کنید و چند ده میلیون تومن نصیبش بشه…

با ما با تازه ترین اخبار تکنولوژی در مجله اینترنتی ایران فان همراه باشید

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا