بروزرسانی شده در شهریور ۱۴۰۳
یکی از راه های جوان سازی و زیبا سازی پوست استفاده از دستگاه میکرودرم است که هم درخانه میتوان از آن استفاده کرد با دستگاه های خاص و هم در آرایشگاه ها .
در این مطلب شما رو به طور کامل با دستگاه میکرودرم و نحوه کار آن و همچنین مزایا و عوارض این دستگاه آشنا خواهیم کرد . پس با ما همراه باشید:
میکرودرم چیست و چگونه انجام میشود؟
در این روش به وسیله دستگاهی مخصوص، که نوعی کریستال بسیار ظریف از جنس اکسید آلومینیوم است اقدام به برداشت لایههای نازکی از پوست میکنند. این عمل با فشار تنظیم شده در این دستگاه صورت میگیرد. همچنین با ایجاد عمل مکش بر روی پوست، باعث بهتر شدن جریان خون در زیر پوست شده که نتیجه آن تازگی و زیبایی است. تمامی این اعمال بسته به میزان آسیبها و نوع پوست در حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه به طول میانجامد.
میکرودرم ابریژن یا به اختصار “میکرودرم” یک ابزار فیزیکی است که برای از بین بردن خارجی ترین لایه های پوست استفاده می شود. این کار با لایه برداری فیزیکی سلول های مرده پوست صورت و از بین بردن آنها با مکش سبک عمل می کند. نسلهای قدیمیتر دستگاههای میکرودرم ابریژن کریستالهای ساینده ریز را روی سطح پوست شما اسپری میکردند، سپس با مکش خلاء، آنها را همزمان میمکیدند. اکثر مدلهای جدیدتر، مانند مدلی که در خدمات میکرودرم خود در مروارید اسپا استفاده میکنیم، از یک گرز الماسی استفاده میکنند که از طریق فشار خلاء پوست را به سمت نوک ساینده میکشد.
میکرودرم نه تنها لایه برداری قدرتمندی را انجام می دهد، بلکه به پوست کمک می کند تا کلاژن بیشتری را با استفاده از آن در طول زمان تولید کند. کلاژن ماده ای در بدن ما است که در کنار سایر کاربردها، به ایجاد ظاهری صاف و جوان به پوست کمک می کند. با افزایش سن، کلاژن بدن شما تجزیه می شود و در نتیجه پوست شل تر و بافت پوست ناهموارتر می شود. با تشویق بدن به ساخت کلاژن بیشتر، میکرودرم ابریژن میتواند ظاهری صافتر به پوست بدهد. اگر احساس می کنید پوست شما ناهموار، شل و دارای خطوط و چین و چروک های قابل مشاهده است، میکرودرم ابریژن می تواند ابزار قدرتمندی برای شما باشد.
میکرودرم چه اثراتی بر پوست دارد؟
در روش جوانسازی پوست با میکرودرم به وسیله لایه برداری میتوان به بهبود وضع ظاهری پوست خود کمک کرد. از جمله اثرات این روش بر پوست موارد زیر هستند:
- روشنتر شدن، ایجاد شادابی و در نتیجه زیبایی پوست
- از بین رفتن جای جوش و لک
- رفع منافذ باز پوست و بسیاری از ضایعات پوستی دیگر
- سفت و ضخیم شدن پوست
- از بین رفتن خطوط و چروکهای ظریف پوست
- درمان جوشهای زیر پوستی
- کنترل چربی در پوست
- ایجاد نرمی و لطافت در پوست
- کاهش حساسیتهای پوستی
- افزایش اثرات داروهای موضعی
- از بین بردن جای زخم و اسکارهای سطحی
عوارض میکرودرم کداماند؟
میکرودرم نیز مانند تمامی روشها و عملهای زیبایی عوارض و مضراتی را به همراه خواهد داشت. در ادامه به معرفی برخی از این عوارض میپردازیم:
- احتمال بروز برخی تغییرات نا مساعد به صورت دائم یا موقت در رنگ پوست
- به وجود آمدن برخی عفونتهای باکتریایی، قارچی و یا ویروسی در پوست
- ایجاد زخم یا تبخال
- به وجود آمدن تورم و التهاب و قرمزی در پوست
- تحریک شدن و یا سوزش چشمها به دلیل استفاده از کریستال در حین عمل
- تیرگی پوست پس از عمل به علت نور آفتاب
- در برخی موارد احتمال بازتر شدن منافذ پوست
- سایر واکنشهای پوستی به شکل حساسیت
توصیههای قبل و بعد از میکرودرم
- متقاضی باید از دو روز قبل از درمان تا ۷۲ ساعت پس از آن از هیچ گونه کرم و داروی لایه بردار و ضد لک استفاده نکند.
- عدم استفاده از آب داغ تا ۲۴ ساعت پس از درمان
- انجام کلیه مواردی که برای اصلاح صورت انجام میشود، مانند: بند انداختن، استفاده از موم و وکس به مدت ۳ الی ۴ روز ممنوع است.
- استفاده منظم به صورت هر سه ساعت یکبار از کرم ضد آفتاب
- اگر متقاضی آقا باشد پس از ۱۲ ساعت مجاز به اصلاح صورت است.
- استفاده از سیگار و مواد الکلی و نیز داروهایی مانند آسپرین و ایبوپروفن بسته به نظر پزشک از ۴۸ ساعت تا یک هفته قبل و بعد میکرودرم ممنوع است.
چه کسانی برای انجام میکرودرم ممنوعیت دارند؟
- کسانی که در صورتشان تبخال و یا زگیل وجود دارد.
- کسانی که پسوریازیس دارند.
- افرادی که سابقه بیماریهای سرطان یا هموفیلی دارند.
- کسانی که در حین انجام رادیوتراپی در گردن هستند.
- خانمهای باردار
- کسانی که در حین درمان با ایزوترتینوئین خوراکی هستند.
- کسانی که پوستی بسیار حساس یا آلرژیک دارند.
مراقبتهای بعد از انجام میکرودرم
بعد از هر گونه عمل زیبایی، برای دستیابی به اثر بخشی بهتر نیاز به مراقبتهایی وجود دارد. مراقبتهای بعد از میکرودرم شامل موارد زیر است:
- پس از انجام این درمان از قرار گرفتن در معرض نور آفتاب پرهیز کرده و از کرم ضد آفتاب استفاده کنید. استفاده نکردن از یک ضد آفتاب مناسب التهاب پوست را افزایش میدهد.
- به مدت چند روز پوست را لمس نکرده و به آن دست نزنید. چرا که بعد از انجام میکرودرم پوست در وضعیت حساسی قرار میگیرد و هر عامل خارجی میتواند به آن آسیب برساند.
- بهتر است استفاده از هر نوع کرم ترمیمی و درمانی را به تعویق انداخت. ترکیبات موجود در این کرمها التیام پیدا کردن پوست را پس از این عمل به تأخیر میاندازد.
- برای جلوگیری از احساس سوزش در پوست آن را با آب خنک شستشو دهید. همچنین برای اینکار میتوانید از قطعات یخ نیز برای خنک کردن پوست خود استفاده نمایید.
سخن نویسنده : از شما عزیزان تقاضا داریم تا تمامی تجربیات و آموزش هایی را که راجع به خود دستگاه میکرودرم یا نحوه کار با آن دارید در قسمت نظرات با سایر بازدید کننده ها در میان بگذارید .
امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]