پزشکی

موارد استفاده و عوارض کپسول منیزیم چیست؟

موارد استفاده و عوارض کپسول منیزیم

منیزیم برای داشتن سلامت جسمی ضروری است. این ماده به متابولیسم بدن ، پردازش کربوهیدرات ها و چربی ها کمک می کند تا بتوانند به انرژی تبدیل شوند. این هورمون ها را تنظیم می کند ، از کمبود منیزیم جلوگیری می کند ، حمل و نقل یونها را در بدن کنترل می کند و نقشی اساسی در تشکیل DNA دارد.

 بدن همچنین از منیزیم برای تولید آنتی اکسیدان های قدرتمند استفاده می کند که به مبارزه با بیماری کمک می کند. تصور می شود که ممکن است کپسول منیزیم بهتر از فرم قرص توسط بدن جذب شود . اگر سالخورده باشد و دیابت داشته باشید بیشتر در معرض خطر کمبود منیزیم قرار دارید.

حمایت از سلامت استخوان

طبق گفته Robert A. DiSilvestro ، کتاب راهنمای مواد معدنی به عنوان مکمل های تغذیه ای ، منیزیم جز هیدروکسی آپاتیت است ، یک مجموعه معدنی موجود در استخوان ها که آنها را مقاوم می کند. تصور می شود که کمبود منیزیم می تواند باعث ایجاد ترکیب هیدروکسی آپاتیت شود ، بنابراین باعث ضعیف شدن استخوان ها می شود و می تواند منجر به پوکی استخوان و سایر موارد مرتبط با استخوان شود.

مبارزه با افسردگی

منیزیم بر تولید سروتونین – ماده شیمیایی ضروری برای سلامت مغز و مهم در سلامت روان و خوشبختی – تأثیر می گذارد. تحقیقات جورج A. ایبی III و همکاران ، کمبود منیزیم می تواند سطح سروتونین مغز را کاهش دهد و بنابراین برای سلامت روان مهم است که بدن به اندازه کافی از این ماده معدنی استفاده کند.

حفظ سلامت قلب

منبع کافی منیزیم برای تنظیم کلسترول و حمایت از سیستم قلبی عروقی سالم مهم است. منیزیم گاهی برای تنظیم ضربان قلب بعد از ایست قلبی یا حمله قلبی ، در محیط پزشکی تزریق می شود. دکتر جی S. کوهن در کتاب خود پیشنهاد می کند که استفاده از منیزیم می تواند به کنترل فشار خون بالا کمک کند.

پشتیبانی از دستگاه گوارش

منیزیم به حرکت مدفوع سالم کمک می کند و اسید معده را خنثی می کند و گاهی به عنوان درمان مکمل رفلاکس اسید استفاده می شود. طبق مطالعه ای توسط Evelyn D. Spanner MSc و Alison M. Duncan ، Ph.D. ، منتشر شده در مجله تغذیه کلیه ، افزودن منیزیم به رژیم غذایی می تواند عملکرد سیستم هضم شما را بهبود بخشد ، به ویژه اگر به نوعی رنج برده باشید آسیب یا بیماری گوارشی.

کپسول منیزیمبهبود پوست

برخی افراد از منیزیم برای درمان بیماری های پوستی مانند جوش و زخم استفاده می کنند. این ماده برای کمک به بهبود زخم ها در نظر گرفته می شود و به عنوان کمپرس برای درمان عفونت استفاده می شود. تحقیقات منتشر شده در مجله کالج تغذیه آمریکا نشان می دهد که گنجاندن منیزیم در رژیم غذایی به عنوان وسیله ای برای جلوگیری از چروک شدن پوست.

این مطلب هم میتواند برای شما مفید باشد:فواید و موارد استفاده،برگ درخت توت

مقدار مصرف

مهم نیست که بیش از دوز توصیه شده ۳۵۰ میلی گرم در روز مصرف کنید ، زیرا منیزیم مایع می تواند مقدار زیادی برای بدن مضر باشد. میزان مصرف منیزیم  را با دقت اندازه گیری کنید ، زیرا تنظیم آن از شکل قرص دشوارتر است.

عوارض جانبی کپسول منیزیم

از مصرف بیش از حد منیزیم خودداری کنید زیرا این امر ممکن است بسیاری از مشکلات سلامتی را ایجاد کند. عوارض جانبی احتمالی منیزیم شامل موارد زیر است.

ناراحتی معده
حالت تهوع
اسهال شدید
فشار خون بیش از حد پایین
آسیب کلیه
ضربان قلب نامنظم
در صورت داشتن هرگونه بیماری یا مشکل مرتبط با کلیه ، توصیه نمی شود که منیزیم استفاده کنید.

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا