روانشناسی

این خوراکی ها استرس را از شما میگیرند

آیا همیشه استرس و اضطراب دارید؟ خوراکی ها می توانند به شما کمک کند تا آرام بمانید. اما باید از نوع مناسب و دارای مواد مغذی خاص باشد که به کاهش استرس و اضطراب کمک می کند. تعجب نکنید و به دنبال غذاهایی بگردید که به شما کمک می کنند تا ذهن خود را آرام کنید. ما کار را برای شما راحت کردیم، بنابراین می‌توانید استراحت کنید و ادامه مطلب را بخوانید تا با هفت خوراکی برتر آشنا شوید که مواد شیمیایی مغزتان را تغییر می‌دهند و به شما کمک می‌کنند تا ذهنتان را آرام کنید. به خواندن ادامه دهید.

خوراکی های مفید برای مبارزه با استرس و اضطراب

تخم مرغ

تخم مرغ منبع خوبی از کولین است. ماده مغذی که شبیه به ویتامین است و برای تولید سروتونین و دوپامین بسیار مورد نیاز است، انتقال دهنده های عصبی که خلق و خو را تنظیم می کنند و استرس را کاهش می دهند. یک مطالعه اخیر نشان داد که افرادی که سطح استرس و اضطراب بالاتری داشتند، سطح کولین پایینی نیز داشتند. علاوه بر این، تخم مرغ منبع خوبی از ویتامین D است که به کاهش اضطراب کمک می کند.
سایر منابع کولین: بوقلمون، گوشت گاو، جلبک دریایی، سویا و پنیر سوئیسی.

چغندر

چغندر حاوی سطوح بالایی از منیزیم است، ماده معدنی که به دلیل خاصیت آرامش بخش ماهیچه ها شناخته شده است. همچنین ترشح هورمون های استرس مانند کورتیزول را تنظیم می کند و به کاهش افسردگی و اضطراب کمک می کند.سطوح پایین منیزیم در رژیم غذایی باعث افزایش اضطراب و کاهش تعادل پروبیوتیک در روده بزرگ و افزایش علائم استرس می شود.
سایر منابع منیزیم: جلبک دریایی، کدو تنبل، سویا، بادام زمینی، آجیل، دانه ها و اسفناج.

سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین منبع عالی فیبر و کربوهیدرات های پیچیده است. شاخص گلیسمی پایینی دارد، به این معنی که به حفظ سطح سالم قند خون و کاهش اضطراب کمک می کند.

بسیاری از مطالعات به این واقعیت اشاره می کنند که غذاهایی با شاخص گلیسمی بالا مانند نان سفید، پاستا، کلوچه، رشته فرنگی، کیک و غیره با افزایش خطر افسردگی و استرس مرتبط هستند.
منابع دیگر: لوبیا، کدو حلوایی زمستانی، کنگر فرنگی، کلم بروکسل، تمشک، و شاه توت.

خوراکی های مفید برای مبارزه با استرس و اضطراب

چای بابونه

چای بابونه سرشار از مواد شیمیایی است که در یک مطالعه مشخص شده است که استرس را کاهش می دهد. افرادی که در این مطالعه شرکت کردند مجبور شدند به مدت هشت هفته و هر روز چای بابونه بنوشند. نتایج این مطالعه نشان داد که اکثر شرکت کنندگان کاهش قابل توجهی در سطح اضطراب و افسردگی خود نشان دادند.

چای های گیاهی مانند چای بابونه جایگزین عالی برای قهوه و نوشیدنی های غنی از کافئین هستند. ناگفته نماند که کافئین می تواند اضطراب شما را افزایش یا بدتر کند. حتی می تواند باعث حملات پانیک شود.

برنج قهوه ای

ویتامین های B برای تولید سروتونین، دوپامین و سایر انتقال دهنده های عصبی که خلق و خو را تنظیم می کنند، حیاتی هستند. تیامین یکی از ویتامین‌های B است که نشان داده شده است که اضطراب، استرس و افسردگی و سایر علائم مرتبط با آن از جمله سردرد، بی‌خوابی، حملات پانیک و کابوس‌های شبانه را کاهش می‌دهد. برنج قهوه ای، منبعی غنی از ویتامین B است که به آرامش شما کمک زیادی می کند.
سایر منابع: مخمر تغذیه ای، نخود فرنگی، اسفناج، جو، جو، آجیل و دانه ها.

لوبیا قرمز

لوبیا قرمز حاوی سطوح بالایی از اسید آمینه خاصی به نام تریپتوفان است. این اسید آمینه سطح سروتونین را در مغز بالا می برد و اثر آرام بخشی بر خلق و خوی شما دارد.چندین مطالعه افزایش سطح استرس و اضطراب را با سطوح پایین تریپتوفان مرتبط دانستند.
سایر منابع تریپتوفان: سویا، مرغ، تخم مرغ، پنیر و دانه کدو تنبل.

بادام هندی

بادام هندی منبع غنی روی است، یک ماده معدنی حیاتی که گاما آمینوبوتیریک اسید را تنظیم می کند و اثرات ضد استرسی روی مغز دارد. کمبود روی با بسیاری از شرایط روانشناختی و روانپزشکی از جمله افسردگی، اختلال دوقطبی و افسردگی مرتبط است.

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا