آشنایی با علائم جسمی افسردگی،که اغلب مردم نمیدانند
آشنایی با علائم جسمی افسردگی،که اغلب مردم نمیدانند
امیدواریم از خواندن این مطلب، ((آشنایی با علائم جسمی افسردگی،که اغلب مردم نمیدانند)) لذت ببرید و برایتان مفید باشد،از همراهی شماسپاسگذاریم.
گاهی اوقات احساس غم و اندوه بخشی طبیعی از زندگی است ، اما افسردگی چیز کاملاً متفاوتی است. این می تواند علائم مختلفی – چه احساسی و چه جسمی – ایجاد کند که همچنان ادامه دارد و زندگی روزمره فرد را تحت تأثیر قرار می دهد.علائمی که اکثر مردم علت آن را نمیدانند.
افسردگی یک بیماری شایع است. براساس موسسه ملی بهداشت روان ، حدود ۶٫۷ درصد از بزرگسالان در ایالات متحده مبتلا به افسردگی هستند. طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی ، در سراسر جهان ، حدود ۳۵۰ میلیون نفر در سنین مختلف از افسردگی رنج می برند.
افرادی که دچار افسردگی هستند احساس غم ، ناامیدی ، تنهایی و یا از دست دادن علاقه به چیزهایی را که زمانی لذت می بردند ، تجربه می کنند. همه این احساسات می توانند در توانایی عملکرد فرد اختلال ایجاد کنند و تأثیر چشمگیری بر کیفیت زندگی او دارند.
افسردگی می تواند کیفیت زندگی شما را به شدت پایین بیاورد
در حالی که اکثر مردم از علائم عاطفی آگاه هستند ، اما علائم جسمی مربوط به افسردگی اغلب نادیده گرفته می شوند .برای درک افسردگی ، باید از علائم جسمی نیز آگاهی داشته باشید. این می تواند به تشخیص و درمان به موقع کمک کند.
علائم جسمی افسردگی:
۱- کاهش یا افزایش وزن
افسردگی بر هورمون های تنظیم کننده اشتها تأثیر می گذارد و باعث می شود شما بخواهید بیشتر یا کمتر از حد معمول غذا بخورید. همچنین ، مشکلات خواب مرتبط با افسردگی می تواند مشکل را پیچیده کند ، زیرا کمبود خواب می تواند با همان هورمون های گرسنگی و سیری اختلال ایجاد کند.کاهش یا افزایش وزن یکی از علائم جسمی افسردگی است.
یک مطالعه در سال ۲۰۰۸ که در مجله روانشناسی بهداشت منتشر شده است گزارش می دهد که افراد افسرده در معرض خطر ابتلا به چاقی به طور قابل توجهی بالاتر از افراد بدون افسردگی هستند. خطر ابتلا به چاقی بعدی در افراد افسرده خصوصاً برای دختران نوجوان زیاد بود.
اگر شما یا کسی در اطراف خود دچار تغییر نسبتاً ناگهانی در وزن شده اید ، برای بررسی علت ، از جمله احتمال افسردگی ، به پزشک مراجعه کنید.
۲-درد و رنج
گاهی اوقات ، درد عضلات یا مفصل می تواند به دلیل افسردگی باشد. وقتی احساسات خود را در درون خود نگه می دارید ، سرانجام آن ها از نظر جسمی به صورت درد بدن ظاهر می شوند. چه سردرد باشد و چه کمردرد ، احساسات سرکوب شده می توانند به صورت درد جسمی ظاهر شوند.درد بدن از علائم جسمی رایج افسردگی است.
مطالعه ای که در سال ۲۰۱۴ در PLOS ONE منتشر شد ، نشان داد که بیماران مبتلا به اختلال افسردگی و اضطراب و کسانی که علائم شدیدتری دارند ، در مقایسه با افراد فاقد اختلال افسردگی یا اضطراب ، درد و از کارافتادگی بیشتری دارند. با این حال ، این امر مستلزم تحقیقات بیشتر است.
در بعضی موارد ، درد منجر به افسردگی نیز می شود. به عنوان مثال ، اگر هنگام راه رفتن یا انجام کارهای خانه درد زیادی داشته باشید ، می تواند احساس کمبودی در شما ایجاد کند.
طبق مطالعه ای که در سال ۲۰۰۵ در مجله روانپزشکی کانادا منتشر شد ، افراد مبتلا به فیبرومیالژیا( یک سندرم درد اسکلتی-عضلانی مزمن است که با درد در سطح گسترده، نقاط حساس، خستگی و اختلال خواب مشخص میشود) ۳٫۴ برابر بیشتر از بقیه در معرض افسردگی اساسی قرار دارند.کمردرد در افرادی که اضطراب و اختلالات خلقی دارند نیز شایع است.
۳- بیماری های معده
همچنین بین مشکلات گوارشی – نفخ ، یبوست ، روده تحریک پذیر و سایر موارد – و افسردگی ارتباط قوی وجود دارد.
روده به ویژه به حالات روحی شما پاسخ می دهد. همچنین ، سلول های عصبی روده شما ۸۰ تا ۹۰ درصد از سروتونین بدن شما ، یک انتقال دهنده عصبی تقویت کننده روحیه ، تولید می کنند.
مشکلات معده مانند نفخ ، یبوست ، سندرم روده تحریک پذیر و موارد دیگر نیز علائم جسمی افسردگی است.
علاوه بر این ، افراد افسرده تمایل به خوردن غذاهای پر قند دارند که التهاب مغز را تحریک می کنند و باعث عدم تعادل باکتری های خوب و بد روده می شوند.
یک مطالعه در سال ۲۰۱۱ توسط محققان دانشکده پزشکی دانشگاه استنفورد و منتشر شده در PLOS ONE نشان می دهد برخی از شرایط روانی مانند افسردگی ممکن است علت بیماری مانند سندرم روده تحریک پذیر (IBS) باشد.
یک مطالعه ۲۰۱۴ که در Annals of Gastroenterology منتشر شده است گزارش می دهد که اضطراب و اختلالات افسردگی با IBS و کولیت اولسراتیو ارتباط دارند. ارتباط غیر اختصاصی بین این اختلالات روانشناختی و گوارشی همچنین نشان می دهد که بیماری مزمن دستگاه گوارش ممکن است بر رفتار روانی اجتماعی تأثیر بگذارد.
در یک مطالعه جدیدتر در سال ۲۰۱۶ که در PLOS ONE منتشر شد ، محققان داده های یک نمونه نماینده از ۶۴۸۳ نوجوان آمریکایی را تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که برخی بیماری های جسمی در صورتی که قبلاً از برخی اختلالات روانی رنج می بردند ، بیشتر در کودکان و نوجوانان اتفاق می افتد. همچنین افسردگی به طور مکرر با آرتروز و بیماری های دستگاه گوارش همراه بود.
۴- مشکل در خوابیدن
افسردگی ممکن است باعث ایجاد طیف وسیعی از علائم بی خوابی شود ، از جمله دشواری در خواب رفتن (بی خوابی شروع خواب) ، مشکل در خواب ماندن (بی خوابی حفظ خواب) و خواب آلودگی در روز.
افسردگی اغلب با کمبود انرژی و احساس خستگی طاقت فرسا همراه است که می تواند از جمله ناتوان کننده ترین علائم افسردگی باشد. جای تعجب است که افسردگی به همان اندازه که احساس خستگی می کنید می تواند بر کیفیت خواب شما تأثیر بگذارد.کم خوابی نیز از علائم مهم جسمی افسردگی است.
کمبود خواب آرام و با کیفیت نیز می تواند منجر به اضطراب شود و وضعیت شما را بدتر کند.
اختلال خواب تغییرات قابل توجهی در عملکرد انتقال دهنده عصبی مغز و همچنین منجر به اختلالات قابل توجه در کیفیت زندگی را نشان می دهد.
مطالعه دیگری که در سال ۲۰۰۹ در مجله بین المللی روانپزشکی در عمل بالینی منتشر شد ، شیوع مشکلات خواب در افراد مبتلا به افسردگی را بیشتر ثابت کرد. محققان دریافتند از ۵۳۱ بیمار مبتلا به افسردگی ، ۹۷ درصد گزارش کرده اند که بی خوابی را تجربه کرده اند. از این تعداد ، ۵۹ درصد گزارش کردند که کمبود خواب به شدت بر کیفیت زندگی آنها تأثیر می گذارد.
۵- میگرن
دقیقاً مانند درد مزمن ، سردرد و میگرن نیز با افسردگی ارتباط دارند. در حالی که افسردگی می تواند به سردرد منجر شود ، اما این یک علامت رایج در افراد مبتلا به سردرد میگرنی است.
میگرن می تواند دلیل بروز اختلالات خلقی مانند افسردگی باشد ، یا بالعکس. این پیوند حتی در افرادی که میگرن را با هاله (هاله) تجربه می کنند ، قوی تر است ، به این معنی که افراد در هنگام حمله میگرن ، چراغ های چشمک زن یا ستاره چشمک می زنند.
مطالعه ای که در سال ۲۰۰۹ در مجله روانپزشکی انگلیس منتشر شد ، حاکی از آن است که ارتباط خاصی بین افسردگی و میگرن با هاله وجود دارد.
به همین ترتیب ، یک مطالعه در سال ۲۰۱۱ که در مجله سردرد و درد منتشر شده است گزارش می دهد که کسانی که میگرن با هاله دارند ، بیشتر از افرادی که میگرن بدون هاله دارند از افسردگی رنج ببرند.
مطالعه دیگری که در سال ۲۰۱۳ در Cephalalgia منتشر شد: یک مجله بین المللی سردرد نشان داد که زنان میانسال مبتلا به سردردهای میگرنی یا غیر میگرنی در معرض خطر ابتلا به افسردگی هستند.
۶- مشکلات پوستی
هورمون های استرس به پوست شما آسیب می رسانند. افسردگی با افزایش سطح هورمون استرس کورتیزول همراه است ، بنابراین مشاهده مشکلات پوستی در افرادی که از افسردگی رنج می برند معمول است. حتی می تواند شرایطی مانند اگزما ، پسوریازیس و آکنه را بدتر کند.
مشکلات پوستی یا پوست آسیب دیده نیز نشان دهنده افسردگی است.
طبق گزارشی در سال ۲۰۰۵ توسط کلینیک های پوست ، اختلالات روانپزشکی تقریباً در ۳۰ درصد بیماران پوستی گزارش شده است.
علاوه بر این ، مطالعه ای در سال ۲۰۱۵ که در مجله تحقیقات پوستی منتشر شد ، نشان داد که افسردگی و اضطراب در بیماران مبتلا به پسوریازیس ، درماتیت آتوپیک ، اگزمای دست و زخم های پا شایع است.
ارتباط بین افسردگی و مشکلات پوستی ممکن است به دلیل سهل انگاری در بهداشت فردی باشد ، که یکی از عوارض جانبی شایع افسردگی است.
۷- درد قفسه سینه
درد قفسه سینه یکی از علائم شناخته شده مشکلات قلبی است. آنچه بسیاری از مردم نمی دانند این است که درد قفسه سینه با افسردگی ارتباط دارد و بالعکس.
افسردگی می تواند بر ریتم قلب تأثیر بگذارد ، فشار خون را افزایش دهد و سطح انسولین ، کلسترول و هورمون استرس را افزایش دهد.
دردهای مکرر قفسه سینه نیز می تواند نشانه افسردگی باشد.
یک مطالعه در سال ۱۹۹۸ که در Archives of Internal Medicine منتشر شده است گزارش می دهد که افسردگی بالینی به عنوان فاکتور مستقل خطر برای ابتلا به بیماری عروق کرونر برای چندین دهه پس از شروع افسردگی بالینی به نظر می رسد.
مطالعه ای که در سال ۲۰۱۳ در Circulation منتشر شد نشان داد که افراد مبتلا به نارسایی قلبی که متوسط یا شدید افسرده هستند ، چهار برابر خطر مرگ زودرس دارند و خطر بستری شدن در بیمارستان دو برابر در مقایسه با افرادی که افسرده نیستند.
۸- سلامت دهان
افسردگی همچنین می تواند به سلامت دهان و دندان شما آسیب برساند. این در درجه اول نتیجه عدم مراقبت از خود است که معمولاً با افسردگی رخ می دهد.
در مطالعه ای که در سال ۲۰۱۴ توسط انجمن های بین المللی و آمریکایی برای تحقیقات دندانپزشکی منتشر شد ، محققان دریافتند که افسردگی و اضطراب با از دست دادن دندان همراه است ، عمدتا به دلیل افسردگی باعث می شود افراد در مراقبت از خود سهل انگاری کنند.
بهداشت دهان و دندان ضعیف به دلیل عدم مراقبت از خود نشانه جسمی افسردگی است.
مطالعه ای که در سال ۲۰۱۵ در دندانپزشکی جامعه و اپیدمیولوژی دهان منتشر شد نشان داد که افسردگی فقط در بین شرکت کنندگان ۳۵ تا ۵۴ سال و نه با سایر گروه های سنی به طور معنی داری با تعداد دندانهای خراب مرتبط است.
همچنین یک مطالعه اخیر در سال ۲۰۱۶ که در مجله اختلالات عاطفی منتشر شده است ، خاطرنشان می کند که امروزه پزشکان بهداشت روان باید از عواقب دهانی رژیم غذایی نامناسب و داروهای روانگردان که افراد مبتلا به افسردگی با آن روبرو هستند آگاه باشند و باید اقدامات لازم را برای اطمینان از سلامت دهان و دندان انجام دهند.
۵ خوراکی مفید که به درمان افسردگی کمک میکند:
۱-شکلات تلخ
شکلات تلخ ممکن است سطح سروتونین را در بدن افزایش دهد ، که دارای کیفیتی تقریباً مشابه با داروهای ضد افسردگی است. همچنین ، این ماده حاوی کربوهیدرات به شکل قند است ، که بدن را به تولید سروتونین بیشتر نشان می دهد.
علاوه بر این ، شکلات تلخ باعث کاهش سرعت تولید هورمون های استرس می شود ، که به نوبه خود اضطراب را کاهش می دهد.
مطالعه ای که در سال ۲۰۱۱ در مجله روانپزشکی ASEAN منتشر شد نشان داد که پرستارانی کارآموز که به مدت سه روز ۵۰ گرم شکلات تلخ مصرف کردند ، علائم اضطراب ، استرس و افسردگی کمتری داشتند. این مطالعه نشان می دهد که شکلات تلخ ممکن است نقش برجسته تری در بهبود احساسات و خلق و خوی داشته باشد.
مطالعه دیگری که در سال ۲۰۱۲ در مجله روانپزشکی مالزی منتشر شد نشان داد که بیماران سرطانی که به مدت سه روز ۵۰ گرم شکلات تلخ مصرف کردند ، علائم افسردگی و اضطراب کمتری داشتند.
مصرف شکلات تلخ به دلیل محتوای فلاونوئید حتی ممکن است اثرات سندرم خستگی مزمن را کاهش دهد.
برای کمک به درمان افسردگی ، ولع مصرف خود را با یک شکلات تلخ در روز برطرف کنید.
۲-بادام
یکی دیگر از مواد غذایی خوب برای مبارزه با افسردگی ، بادام است که دلیل اصلی آن منیزیم زیاد است. منیزیم بر تولید سروتونین ، ماده شیمیایی مغز “خوب” تأثیر می گذارد. این ماده معدنی همچنین بر تولید کلی انرژی تأثیر می گذارد.
در حقیقت ، سطح پایین منیزیم در بدن با افسردگی و سایر اختلالات خلقی ارتباط دارد.
یک مطالعه ۲۰۰۶ که در Medical Hypotheses منتشر شد نشان داد که کمبود منیزیم علت بیشتر افسردگی های اساسی و مشکلات روانی مرتبط است. غذاهای غنی از منیزیم می تواند تا حد زیادی به درمان علائم افسردگی کمک کند.
یکی دیگر از مواد مغذی مفید در بادام سلنیوم است که می تواند به کاهش علائم افسردگی کمک کند. سلنیوم در تولید هورمونهای تیروئید برای مقابله با کاهش عملکرد تیروئید که با علائم افسردگی ارتباط مثبت دارد ، نقش دارد.
علاوه بر این ، بادام منبع خوبی از روی است ، ماده معدنی که می تواند سلول های مغز را از آسیب رادیکال های آزاد محافظت کرده و تولید و عملکرد انتقال دهنده عصبی را تقویت کند.
خوردن میان وعده روزانه حدود ۲۳ عدد بادام به شما امکان می دهد تغییرات مثبتی در خلق و خوی خود مشاهده کنید. شما می توانید از بادام به عنوان یک میان وعده سالم لذت ببرید و همچنین آنها را با ماست کم چرب یا میوه مورد علاقه خود مخلوط کنید.
۳-تخم مرغ
این غذای محبوب صبحانه همراه با پروتئین و سایر مواد مغذی یکی دیگر از مواد غذایی موثر برای مبارزه با افسردگی است.
تخم مرغ منبع خوبی از روی است ، یک ریز مغذی ضروری است که بدن برای تقویت تولید و عملکرد انتقال دهنده عصبی مورد نیاز بدن است.
با خوردن غذاهای غنی از روی مانند تخم مرغ ، می توانید با کمبود روی و همچنین افسردگی و احتمالاً سایر اختلالات مقابله کنید.
همراه با روی ، تخم مرغ یکی از معدود غذاهایی است که حاوی ویتامین D است ، کمبود آن با افسردگی و سایر مشکلات بهداشت روانی مرتبط است.
یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ در مجله روانپزشکی انگلیس منتشر شده است که نشان می دهد غلظت کم ویتامین D با افسردگی ارتباط دارد و نیاز به افزایش ویتامین D برای پیشگیری و درمان افسردگی را برجسته می کند.
علاوه بر این ، تخم مرغ سرشار از ویتامین B12 است که به تشکیل سلول های قرمز خون و حفظ سیستم عصبی سالم کمک می کند.
وقتی نوبت به خوردن تخم مرغ می رسد ، می توانید تخم مرغ های آب پز ، املت ، نیمرو و غیره را امتحان کنید.
۴-موز
هر وقت احساس افسردگی کردید ، به سادگی ۱ یا ۲ موز بخورید.
موز حاوی مقادیر زیادی تریپتوفان است که به دلیل بالا بردن سطح سروتونین بدن مشهور است. این فقط یک جز component تقویت کننده روحیه در موز است.
همچنین ، به تولید تیروزین ، عنصر سازنده نوراپی نفرین و دوپامین ، دو انتقال دهنده عصبی مهم که می توانند بر خلق و خوی تأثیر بگذارند ، کمک می کند.
علاوه بر این ، موز ویتامین B6 را تأمین می کند ، که بدن شما برای تولید سروتونین از تریپتوفان به آن نیاز دارد.
آنها همچنین حاوی چهار ویتامین B دیگر هستند: تیامین (B1) ، ریبوفلاوین (B2) ، نیاسین (B3) و فولات (B9).
بی خوابی ، یکی دیگر از علائم رایج افسردگی ، با موز قابل درمان است. تریپتوفان موجود در آنها می تواند به شما کمک کند تا راحتتر به خواب بروید.
از این رو ، سعی کنید کمی قبل از خواب موز و به دنبال آن یک لیوان شیر گرم بخورید تا از خواب بهتر لذت ببرید.
۵-اسفناج
وقتی صحبت از غذاهای مقابله با افسردگی می شود ، نمی توان از سبزیجات برگ تیره مانند اسفناج چشم پوشی کرد.
اسفناج مملو از مواد مغذی مانند اسید فولیک ، منیزیم و روی است که برای سلامت مغز و مبارزه با علائم افسردگی مهم هستند. این مواد مغذی همچنین عملکرد صحیح اعصاب و عضلات را تضمین می کنند.
کمبود اسید فولیک باعث کم شدن خلق و خو و کاهش خستگی می شود. در حقیقت ، افرادی که اسید فولیک در بدن کم دارند ، علائم افسردگی مانند خستگی و بی علاقگی را تجربه می کنند.
فولات موجود در اسفناج به تنظیم سروتونین کمک می کند ، که نقش عمده ای در تعیین خلق و خو و تنظیم رفتار اجتماعی دارد. فولات همچنین برای تقویت اثر ضد افسردگی شناخته شده است.
منیزیم ، ماده مغذی دیگر موجود در اسفناج ، برای حفظ سطح مناسب سروتونین در بدن مورد نیاز است. سطح منیزیم پایین می تواند باعث افت سروتونین شود و منجر به افسردگی شود.
سعی کنید اسفناج را با استفاده از آن به عنوان سالاد یا ماده اسموتی سبز یا افزودن آن به وعده های غذایی گرم ، بیشتر بخورید.
منبع:top10homeremedies